Mitt bosniska ögonblick

Doften från pekara

Under rubriken ”Mitt bosniska ögonblick” samlar jag bilder från alla möjliga håll och kanter med härliga bosniska ögonblick. Bilder som får oss att skratta och gråta. Ögonblick som beskriver BiH och oss bosnier precis som vi är.

Så här skriver Jasminka Pašalić som har skickat in bilden:

Här kommer ett foto från min barndom. Året är 1975, Banja Luka. På bilden är jag och min yngre syster.

Vi brukade ofta handla på ett närliggande bageri och köpa bullar, kringlor, pitabröd. Doften av bakat bröd och bakverk ger mig alltid underbara minnen från en lycklig och sorglös barndom med omtänksamma föräldrar!

Idag bor min syster i Karlstad och jag bor i Borås.

Har du också en bild som du vill dela med dig? Skicka den då till ”Mitt Bosnien” på Facebook eller till info@mittbosnien.se tillsammans med en text som beskriver bilden och varför den är rolig/sorglig eller kanske bara viktig för dig!

Fler bosniska ögonblick

Mitt bosniska ögonblick: Selmas nycklar
Mitt bosniska ögonblick: Ingen kaffe utan cigg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.