Mitt bosniska ögonblick

Mitt bosniska ögonblick -Selmas nycklar

Under rubriken ”Mitt bosniska ögonblick” samlar jag bilder från alla möjliga håll och kanter med härliga bosniska ögonblick. Bilder som får oss att skratta och gråta. Ögonblick som beskriver BiH och oss bosnier precis som vi är.

Vi inleder med detta härliga bidrag kommer från Selma som skriver:

Några veckor innan denna bild togs så hade jag tappat bort mina hemnycklar och ni förstår själva att det blev hus i helvete x1000 (balkanstyle). Därefter hade jag dem nära inpå varje dag, till och med på skolfotot. 

Har du också en bild som du vill dela med dig? Skicka den då till ”Mitt Bosnien” på Facebook eller till info@mittbosnien.se tillsammans med en text som beskriver bilden och varför den är rolig/sorglig eller kanske viktig för dig!

Fler bosniska ögonblick

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.