Mitt bosniska ögonblick

Mitt bosniska ögonblick -KartongBarbie

Under rubriken ”Mitt bosniska ögonblick” samlar jag bilder från alla möjliga håll och kanter med härliga bosniska ögonblick. Bilder som får oss att skratta och gråta. Ögonblick som beskriver BiH och oss bosnier precis som vi är.

Vi kom till Norge 1993 och efter en tid fick jag och min lillasyster, Jasna, en helt ny Barbiedocka. Men vi fick inte ta ut den från kartongen eftersom ”man inte kan använda alla leksaker, vissa saker måste man spara på och ha nya”.

Så i månader lekte vi med våra gamla Barbiedockor medan vi längtansfullt tittade på dockan i kartongen.

Ina med sina gamla dockor och nya Barbie -så klart kvar i kartongen

Har du också en bild som du vill dela med dig? Skicka den då till ”Mitt Bosnien” på Facebook eller till info@mittbosnien.se tillsammans med en text som beskriver bilden och varför den är rolig/sorglig eller kanske bara viktig för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.